פרק 108ג - מכיל את השאלות והתשובות מהתיקשור אשר תורגמו מאנגלית.
1 ש. האם היהודים צריכים לעשות עליה עכשיו ? ומה התאריך האחרון ? ת. אני רק יודע שבקרוב מאד היהודים באמריקה יהיו בסכנה גדולה, גם באירופה. כל אדם צריך לעשות תוכניות איך לצאת. זו (הסכנה) לבטח תהיה בקרוב מאד.2 ש. הפרק באתר (מספר ) המכיל את סיפורו של היהודי שהיה לו מות קליני, האם בכך לא נלקחה ממנו הבחירה החופשית ? בודאי שהוא לא יחטא אחרי מה שעבר, והאם אתה בטוח שהסיפור אמיתי ? ת. הסיפור לא "הומצא", יש להם מסמכים רפואיים למעשה. הבחירה החופשית שלו לא "נלקחה" ממנו, אנו יודעים היטב שטבעו של האדם לשכוח. כאשר הנשמה חוזרת אל הגוף, והגוף משתוקק למשהו , יש נטיה לשכוח חוויות רוחניות אשר הנשמה עברה. רק אדם חזק מאד יכול לאחר הרבה שנים לשמור על התמקדות (במקור - לשמור על פוקוס) על החוויות הרוחניות אשר עבר ולא להשתוקק לחטוא. עם ישראל, במשך שנה ראו את עשר המכות, ניסים גדולים, ואז במדבר שכחו וחטאו שוב ושוב, אז מה אתה יכול לצפות מבן תמותה שחזר לאחר חוויה כזו ? אני מקווה שהוא לא יחטא עוד לעולם, אך אף-אחד לא יכול להיות בטוח בזה. במשפחה שלו ישנם צדיקים גדולים, והם התפללו עליו בשמיים שיעשה תשובה, וזה מה שקרה.
3 ש. האם האמונה באה מהלב ? ת. מהלב, מהראש, מהידיים, מהרגליים, מכל הגוף, אבל בעיקר באה מהנשמה ולא מהלב.
4 ש.אני יודעת שפאות העשויות משיער אמיתי הינן אסורות, אך האם פאות העשויות משיער סינטטי מותרות? או רק מטפחות מותרות ? ת. כל פאה עכשיו פסולה, סינטטי או לא, כי כולן נראות כמו שיער.
5 ש. אני חי באמריקה, אני לא יכול לצאת לישראל כעת, האם עלי לדאוג לפספורטים עבור המשפחה ? ת. מאד מומלץ לדאוג לדרכונים. זה תמיד טוב ליהודים שהדרכונים יהיו מוכנים. 6 ש. כאשר אמרת שאנו צריכים להכין מלאי אוכל לשבועיים, האם הכוונה לאוכל שאינו צריך חשמל או גז להכנתו ? האם צריכים שהאוכל לא ידרוש קירור ? האם להכין נרות, מים ? האם ישנן הנחיות נוספות ? ת. ברור שצריך אוכל שאינו דורש חשמל, אך הדבר העיקרי הוא להתקרב לה' ולרצות לעשות את רצונו. (נאמר כבר בתיקשורים קודמים כי יש להכין אוכל יבש, שימורים, מים, נרות וכו', אגב הנחיות הג"א להכין מלאי אוכל לשלשה ימים...). 10 ש. פורסם על תאריך - ראש חודש סיוון 2009 (24/5/2009) - כתאריך שעד אז יהודים צריכים לצאת, אחרת יהיה זה מאוחר מידי... האם זה נכון ? ומי שלא יכול לצאת, כיצד יוכל להינצל ? ת. אני לא יודע מהו התאריך הסופי ומעולם לא ציינתי תאריך סופי, אני יודע שזה קרוב, ותהיה אזהרה חזקה מאד ליהודי אמריקה וליהודי העולם. הם צריכים לחשוב על האזהרה כאשר זה יקרה. אם המשפחה שלך לא רוצה ללכת, את צריכה להתפלל לה', לבכות אליו, ולהתחנן אליו, ספרי לה' על הקשיים שלך, ואני בטוח שהוא יציל אותך בניסים גדולים.
|